Aktuellt

 • Tonnageskatten ett steg närmre

  Tidplanen för tonnageskatten ligger fast – innan årsskiftet ska ny lagstiftning finnas på plats. Det bekräftade infrastrukturminister Anna Johansson när hon i dag presenterade budgetpropositionen i Göteborg.

 • Dags för nytt avtal i skärgården

  Förhandlingarna om skärgårdsavtalet startar i nästa vecka. Seko sjöfolk och Almega har redan träffats för att överlämna respektive parts yrkanden inför överläggningarna.

 • Anette Schilde lämnar TRSM

  TRSM Group har en ny ledning. Majoritetsägaren Gotlandsbolaget har satt in Henrik Cars, vice vd för Destination Gotland, som ny vd för TRSM.Ny trafikchef blir skepparen Per Teiner.– Nu har vi en ledning med riktiga sjömän, säger klubbordförande Kenne...

 • Kenny nominerad till vice förbundsordförande

  Styrelsen i Seko sjöfolk har nominerat Kenny Reinhold till vice förbundsordförande i Seko inför kongressen i april nästa år. – Styrelsen anser att det är av stor vikt att det finns en person i förbundets ledning som redan har erfarenhet och kompetens...

 • Kenny nominerad till ETF:s styrkommittée

  Idag nominerades Kenny Reinhold till styrkommittéen för ETF:s Maritima Transportsektion, en sektion inom ETF (Europeiska Transportarbetare Federationen) som företräder 3,5 miljoner transportarbetare i mer än 230 fackförbund från 41 länder i Europa.

Uppdaterad: